Vasaloppet 2017 är inget för mig men för frun är det. Hon kämpar på som bara det och jag är grymt imponerad.  

Då han mars infallit och jag har tagit mig till gymmet igen. Känns bra att vara tillbaka. Knäet är inte helt okej så det gäller att köra bål och armar för att bli starkare i de regionerna.

Och så var det Vasalopps söndag också. Frun och jag gick upp 06:15 för att hon skulle gör precis som förra året och kör Vasaloppet 2017. Men på spinning cykel. Från första startat till första kommit i mål. Det blir sådär 4 timmar på sadeln.

Själv följde jag med och körde 11 minuters spinning i gymmet för att sedan köra mage, rygg och axlar. Känslan efter ett tränings pass är grym och då är men förtjänt av ett gott proteinbar också. Min favorit är Gainomax just nu kan verkligen rekomundera de produkterna ”Bananas are for monkeys” 😉

Efter att ha tränat så kollade jag till Lotta lite i spinning salen så allt var som det skulle. Nu sitter man hemma i soffan och kollar på Vasaloppet i viloläge. Den känslan är skön. Ska snart köra tillbaka till Friskis för att hämta henne. Sen blir det en lugn söndag. Och i morgon är en ny fräck vecka att se fram i mot.

Ha en skön söndag.