Då är det Vasaloppet 2016 i dag, men jag är inte med denna gången.

Visst är det härligt att röra på sig. Startade dagen med att köra frun (träningsfrun) till Friskis och Svettis i Lund för att genomföra Vasaspin. Cykla på en spinning cykel från Vasaloppet startar kl 08:00 till första kommer i mål. Lite mer än fyra timmar. Snacka om att ha en sårig rumpa efter det. Inte riktigt min grej faktiskt.

Själv åkte jag hem och tittade på de första timmarna av Vasaloppet i soffan. Riktigt imponerande är det. Ska erkänna att man bli lite sugen på att prova. 2018 kanske, jag åker i fädersspår. Tanken är ganska cool.

Vasaloppet 2016

Sen blev det till att själv masa sig till Friskis. Träningen har legan nere nu i två veckor p.g.a. influensa, och ja. Det är därför det varit väldigt tyst här på bloggen. Nu kör vi vidare mot  Göteborgsvarvet den 21 Maj.

Blev ett litet pass för att känna av hur kroppen mådde. En 3 km runda med 1km uppvärmning och sedan nedtrappning också. Nu är det bara att köra fram till mål.

Något som hjälper mig är Herbalifes CR 7 Drive medans jag springer. Ett pulver som jag bara häller i vattenflaskan sen hjälper till med vätskebalansen medans jag tränar. Ronaldo som är frontfigur till produkten använder det också, så varför kan inte jag. Hihi. Efter träningen så återhämtar jag mig med Rebuild strenght. Smakar som världens godaste Oboj!

Herbalife 24 athlete

Fruktansvärt god! Ni måste prova det bara. Hör av er om ni vill ha ett smakprov, så fixar vi det.

Nu kör de i mål på Vasaloppet och årets vasaspin är avklarat. Dags att plåstrande frun.

Ha en skön söndag