Länge sedan sist lilla bloggen. Ska bli bättre på detta (Jaja, så säger man alltid). Har haft mycket på schemat så har inte prioriterat bloggen, men ska lägga mer kärlek på de. Helgens härliga tränings aktiviteter kommer här varje fall!

Vilken helg! Slutade jobbet i bra tid för att lämna en stressig dag bakom mig med en release av den nya version av Wordbase. När jag kom hem så stod min vakra fru där med packad träningsväska och väntade på mig. Så det var bara till att sticka i väg. Vad brukar man säga #fredagsfysförefredagsmys 😉 när Lotta körde 60minuter på Cross trainern så körde jag medel/intensiv uppvärmning på cykel för att sen gå loss på gymutrustningen för att se om de höll. Haha. Kände mig jädrans duktig, höjde vikten på någon maskin. När jag vi kom hem så var nästan maten klar. Vår fantastiska dotter (18 bast!! Hur gamal är jag :-/) hade gjort fredags tacosen. Mmm. Finns inget godare.

Helgens härliga tränings aktiviteter

Lördagen passerade och Söndagen kom. Hushållsarbete medans Lotta jobbade. Tycker det är okej faktiskt, lugnt och skönt och man gör det i sin egen takt. Sen hade vår andra dotter uppträde/avslut med dansen i Stadshallen! Vilken show. Barn från 3-4år och uppåt. Shit vad duktiga.

Lotta hade redan tagit bussen till Friskis och när dans showen var slut var det dags för mig att köra dit. Blev ingen cykel uppvärmning utan rakt på övningarna för dagen. ABS stod det på dagordningen

Än en gång kände jag mig riktigt duktig. Känner lite träningsvärk i dag. Gött!

Och så kom Måndagen!

Men den tar vi i nästa inlägg 😉

Men!! Vänta lite! Vad hände i Lördags då? Vad var det för dag i Lördags? Höll på att glömma skriva om den. Det var Göteborgsvarvet. Hade velat vara med men fick titta från soffan i år. Det är sjukt! Elit löparen som van sprang på 1:00.19 tror jag hade kommit halvvägs som jag skulle sprungit 😉 Ett grattis till Mustafa ”Musse” Mohamed också som tog SM guld. Grymt!

Jaja! Nej, du får vi ta en paus och måndagens inlägg kommer snart!