I går skrev jag om helgens träning och hur duktig jag varit 😉  men frågan är om jag varit så duktig. Tränar jag Mellanmjölksträning?

Jag helgen är passerad och träng blev det som jag skrev här på bloggen i går. På väg till jobbet kollade jag lite Instagram och lite bloggen. Kollade på Charlotte Beijers blog och hittade hennes fredags inlägg. ”Tränar du i mellanmjölkens land och det var då jag fick en tankeställare. Vad håller jag på med? Varför fegar jag?

Så tränings passet på kvällen blev jobbigt. I min träningsdagbok så var det bara att noter höjning och kämpa mer. Varför sluta kämpa när man känner lite motstånd? Så det bar bara att pressa. Nu är det dags att börja resultat. Ingen Mellanmjölksträning här inte.

Tränar jag Mellanmjölksträning
Återhämtning med Keso och Bannan

Sen fick jag avsluta en bra träning med favorit mellanmålet.

Ha det gott!