Guinness World Record Attempt i antalet deltagare i ett virtuellt lopp. Just det anmälde jag mig i alutet av april och i går var det dags.

Den här förbaskade soleus och tibialis muskeln som har gjort att det gjort ont på insidan av benet. Att ha ont i benhinnans området är inget kul precis. Har inte sprungit på en vecka och ville gärna prova benet. Har inte haft on på 3 dagar, så nu var det dags.

Var också den 19 september vilket var dagen så det skulle sättas Guinness rekord. Rekordet är att springa ett specifikt virtuellt lopp som Virtual Runners anordnade. Då ska så många som möjligt springa inom 24 timmar någonstans i världen. Riktigt kul sak kan jag tycka. Hittade detta i slutet av april och hakade på med en gång.

Så förhoppningen var att lyckas med detta Guinness World Record Attempt, men ingen självklarhet kände jag. Började springa och allt kändes bra så jag utökade rundan lite och hamnade igen runt kvarteret hemma. Hade lite krämpor i knäna en liten stund men det var för att jag inte sprungit på en vecka annars kändes det bra efter 5 kilometer så jag sprang på.

Guinness World Record Attempt
Guinness World Record Attempt Done!

Allt bra! och 10 kilometer in på kontot. Ingen är lyckligare än vad jag just nu är när mina ben känns bra igen. Ofta vill man bara springa mer och mer, efter en period av vila, men får ta det i steg nu.