Aj! Det gör ont. Riktigt ont. Smärtan sitter på smalbenets insida. Jag har Benhinneinflammation. Inget att rekommendera.

I onsdags i förra veckan beskrev hur jobbigt det var i kroppen efter augustis halvmara. Benhinnan stökade till det. På torsdagen körde jag en snabbare runda än onsdagen, men FY vad det gjorde ont. Jag har Benhinneinflammation det är säkert. Så vila och stretch som gäller efter torsdagens runda.

Men Helsingborg Marathon gick också förra veckan och Lotta var ledig, så vi gjorde en go utflyckt till Helsingborg för att heja på.

Helsingborg Marathon 2021
Helsingborg Marathon 2021

Hoka Half Marathon gick också av stapeln. Många som man kände igen även i detta loppet. Här skulle några hjältar också försöka sig på världsrekord. Utklädda! Detta gjorde de samtidigt som de samlade in pengar till Ellas hjältar. Så fint gjort, och de slog rekorden, så nu har vi världsrekords hållare i Helsingborg. Simon Wikstrand som super mario, Fredrik Stoltz i pyjamas, Emil Nilsson som clown m.fl. Sjukt kula att se. Grattis boys!

Efter en massa stretch fram till onsdag denna vecka så var jag bara tvungen att test jogga lite runt området. Inget som var smärtfritt, men två varv och 2 kilometer blev det. Inte så ont som i förra veckan så det känns som det är på väg att ge med sig. Mer stretch står nu på schemat.

Jag har Benhinneinflammation

Ha det gott!!