Inget väder att vara glad för men kilometrarna ska in. Snart Göteborgsvarvet 2021 så bara att bita ihop. Nu kör vi!

Onsdag brukar betyda löpning då det är mitten på veckan. För får jag till en runda på en onsdag, så vet jag att det går att få till en runda till innan vecka är slut.

Väderprognosen i dag sa vind med inslag av regn. När jag kom hem från jobbet (Japp! Har varit på kontoret. Ingen självklarhet så här i pandemin) så började det regna. Blä! Så kände jag men bara att klä på sig och bege sig ut.

Under veckan började jag lyssna i kapp det jag missat under semestern av podden Löpning & Livet med Simon och Fredrik. I avsnitt 36 så sommarpratade de och Simon svarade på en lyssnar fråga och tipsade om ett upplägg inför halvmaran.

Så i dag blev det samma upplägg. Först sprang jag 5,5km i halvmara fart. Sen 500m jogg och sen 5,5km i halvmara fart igen. Med en extrem motvind i 4,8km i det första fart intervallen så blev det inte som jag ville. I andra 5,5:an blev det bättre. Så här i efterhand och tittar på statistiken, så är jag nöjd.

Denna vecka började med intervaller och kommer sluta med ytterligare ett pass. Vet inte vad, men får klura lite på det. För Snart är det Göteborgsvarvet 2021

Ha det gott