Då är höstterminen ett faktum. Tillbaka i verkligheten och in i rutinerna. Jag är ingen matematiker, men får tolka siffrorna som en löpare.

Nu är höstterminen ett faktum och semestern slut. Slut på korta och slappa runder och in i kaklet. Jag har ett mål att uppfylla.

Ingen matematiker

Denna bild kan se ut som en komplicerad matematik formel, men jag är ingen matematiker. Så kommer att använda siffrorna som intervaller i dagens pass istället.

Det här med intervaller. Hur kul är det egentligen? Frågar du mig så hatar jag det, men sedan förra sommaren så har accepterat de. De gav mig stora förbättringar i fart varje fall. Följande intervaller körde jag i dag (i text form). Innan jag startade intervallerna körde jag 10-15 jogg runt området här hemma. Sen kör jag detta två gånger. Detta blir intensive träning i ca 23 minuter.

6 x 30 sekunder, 30 sekunder vila mellan intervallerna
60 sekunder ståvila
8 x 15 sekunder, 15 sekunder vila mellan intervallerna
60 sekunder ståvila

Riktigt skönt att veta att man kan få till ett bra intervall pass under 30 minuter. Lyckas jag med min tanke så kommer måndagar att bli intervall dag. Detta kommer nog bli en bra start på veckan, för att sen i slutet på veckan köra långpass / distanspass.

Känslan efter dagens pass kan samlas med två ord. Trött & Glad! Tanken när man går utanför dörren och vet att det är intervaller är deppig, men efteråt är det så skönt

Ha en fin dag på er