Jag fick uppleva Sätila Padel förra veckan. Säger bara wow, vilken anläggning. Men det blev löning också ju. Det får vi inte glömma

Förra veckan blev det bara en runda i mina löparskor. Motivationen har inte varit riktigt på topp, och planeringen för rundor har inte funnits, då det har inte blivit så mycket löpning på sistone.

Rundan kon till att bli en 6 kilometer runda, som jag fram till i dag har trott att den varit 5 kilometer. Jaja! så jag fick en kilometer på köpet då.

Det skulle bli julbord i miniformat på ett härligt ställe ute i skogen hos Blommigt & Prickigt nära Hyssna i Marks kommun. Så härligt stämning, mat och personal. Pricken över i:et var att det var super mycket snö också.

Blommigt & Prickigt

Det blev mer träning än så förra veckan. Sätila Padel skulle utforskas. Wow vilken anläggning de hade. Visst! det var två baner men vilken standard det var. Ljuset var enormt. Fortfarande extremt ny anläggning så det luktade som en nyköpt bil nästan. Den anläggningen måste ni testa!

Men nu är det en ny vecka och samma runda som förra veckan. Den som jag trodde var 5 kilometer. Det kom till att bli nästan 4 minuter snabbare.

Som jag nämnde för två veckor sedan så blir inget som man tänkt sig, men nu känns det som att saker börjar ramla på plats. Hoppas det förblir så bara