Den gamla Vagnen rullar vidare på tåget som tuffar där framme. Konduktören har blicken långt framme för att kunna nå målet.

”Stämplade” ut från jobbat kl 15:30. Gick och pulade lite här hemma, och fick meddelandet att min onsdags löparkompis hade fått förhinder.

Men men! Bara att smöra på dojorna och få luft i lungorna efter en dag inomhus

Medans den ”gamla” vagnen rullar vidare längs cykelvägen så tänker jag en del. Bara positivt. Var vill jag med min löpning och hur planerar jag för det.

December kommer att bli även den en månad utan en halvmara. För nu ska jag verkligen få till löpning igen. För ett år sedan satte jag både PB på 10km och halvmaraton. Inofficiella resultat då. Jag vill dit igen.

Så med blicken högt och medvetenhet hur jag sätter i foten så var mina 5 kilometrar i dag fokus. Får att komma dit jag vill så är det inte bara löpningen som måste bli bättre. Även min fysiska träning för midjan och ner. Jag måste bli starkare i de partierna.

Med denna planen så är det dags att laga Lax med potatis och sås till mig och frun. Sen är det 100% kvälls chill

Ha en fin kväll!