Men vilken månad det blev. Mindre löpning än tänkt, men jag rodde i hamn det till sist. Nu tar vi an oktober 2021 och alla de målen

I dag är det den förste oktober och september 2021 är ett minne blått. Men hur blev det nu? Kom den till att bli en bättre månad än semester månaden augusti?

Nej! Den blev sämre. Augusti i sig slutade med en halvmara runt Lund som jag egentligen inte var förberedd för. Fick en sträckning i tibialis anterior efter den halvmaran som har gjort att jag fått rehabilitera lite och vila i september.

Men Det blev två roliga saker ändå. Både Guinness World Record Attempt och en halvmara som jag gjorde i grevens tid i går.

Roddes i hamn det

Tanken var att springa på kvällen i går och få det gjort. Men när jag vaknade på morgonen och kollade på SMHI hur vädret skulle bli så kände jag mig ganska rökt. Skulle blåsa och regna som bara den. Satt och tänkte och tänkte, och efter att ha jobbat fram till kl 10 så begav jag mig ut.

Väl ute så var det riktigt skönt. Lite kyligt men frisk luft. Målet var att ta det lugn så att kroppen skulle hålla. Vill inte gå i sönder igen.

Första 8 kilometrarna var jag orolig. Hade stundtals känningar i främre skenben och knä, men det gick över. Lugnt och sansat sprang jag på. En runda med mindre backigt än vanligt. Men vissa backar till GC tunnlar går ju inte att missa.

Men jag rodde i hamn det denna månaden också. En halvmara är nu inskrivet i september 2021 också trots allt det blöta och leriga.