Vi skulle ju bara ha nya skor till frun och slutade med Hoka Bondi 8 till oss båda. Nu blir det svårt att klaga på att vi inte har utrustning

Har inte blivit någon mängd träning sedan jag skrev sist här på bloggen, men fokus är framåt med en bra känsla och plan inför semester och hösten som kommer.

Fem veckors semester började i går. Ingen stress, men vi började dagen med vår 1,6 kilometers runda med hunden. Då spånade vi också på om vi skulle ta oss till Stadium nere i stan under dagen så vi kunde se om det fanns några nya skor till Lotta.

På cykeln och in på stadium. Där hittade hon ett par av samma modell som hon har i dag men 2 år nyare. Hon blev väldigt nöjd. Sen tog expediten fram ett par Hoka Bondi 8. Nu blev hon förälskad i skorna. Så sköna ta hon. Kom igen prova du också.

Okej då! Fram med ett par 43or och snöra på de. Wow!! Vilka skor. Har aldrig haft ett par så höga dämpade skor förut. Kändes lite lyxigt.

Nya Skor. Hoka Bondi 8

Så medan frun var tvungen att sticka in på jobbet och köra lönerna, så passade jag på att få till 5km.

Var riktigt sköna. Kändes inte som innan att steget blev stumt mot marken vid isättningen av foten. Var så skönt. Nu blir det små distanser för att få till de långa igen efter semestern. För börja smått.

Ha en fortsatt fin sommar