Dagen började med soluppgång och fortsatte med kortbrallor och ticha i solsken när det var dags att springa veckans första runda

kortbrallor och ticha i solsken

Förra veckan som var 15 i ordningen för detta 2021, blev en riktigt härlig vecka i alla olika hänseende. Bestämde mig för att inte vara allt för aktiv på sociala plattformar, vilket jag lyckades med kände jag. Men söndagen var jag tvungen att skryta lite om min och bästa fruns utflykt.

Fick till två löppass den veckan också. Ett med konceptet Femman klockan fem som jag och Jens nr2 börjat med på onsdagarna, och sen blev det en snabbare femma till lunch på torsdagen. Sen planerade jag inte in fler pass då det var fruns lediga helg.

Dagen i dag började med en helt fantastisk soluppgång när jag och hunden Molly sträckte på våra stela ben på morgon promenaden.

När arbetsdagen gick mot sitt slut var det dags att snöra på skorna, för här skulle springas med kortbrallor och ticha i solsken denna helt underbara dag. Målet var att springa mer än 10 kilometer då det är dags för halvmaran denna vecka.

11.2 kilometer i dag, minst 5 kilometer på onsdag och sen månadens halvmara till helgen. Detta är summan av denna vecka om allt går enligt plan.

Ha en fin vecka nu!