I dag blev en ny runda eller. Tio kilometrar men ingen ny runda men ändå samma. Ett roligt sätta att variera mina rundor

Tio till men ingen ny

Som jag skrev i torsdags så blev det tio kilometer rakt ner i fickan. Den rundan är jobbig stundtals, men också rolig.

I dag blev det en ny runda eller. Tio kilometer i samma slinga men ändå inte ny. Tittar man på Strava så ser rundan exakt ut att vara samma. Men det är den inte för att den är sprungen på omvänt håll.

Rundan var nästan roligare att springa på detta håller. Det jobbiga tog jag mig ann i början där det var c:a 3 kilometer uppför för att komma upp till Sobjer och Telefonplan.

Sen kom det roligaste. Det skulle gå nedför i fyra kilometer. Inte bara roligt, men jobbigt också. Jag kan ju bara prata för mig själv, men jag försöker alltid bromsa lite för att inte snubbla eller skada mig. Tänker också på hur jag sätter ner foten så inte knäna får ta för mycket stryk.

Sen var det till att gasa på hem den sista biten.

Denna varianten på rundan gjorde att det gick 2,5 minuter snabbare än i torsdagens runda. Det var mycket för att jag tryckte på ganska mycket mer jämfört med i torsdags.

Nu är det helg. Haj!