Men vänta! Hur gick detta till. En runda som ser ut som gunghästen som barnen hade. Så kan det gå när man är i andra tankar. Tankar på 2021

Gunghästen

En dag som inte blev som den skulle. Men vilken dag blir det egentligen? När frun sa 06:00 ”Ska du ut och springa”. ”Ska bara köra och lämna dig på jobbet så ska jag ut på en runda”, sen skulle jag bara kolla en jobbe sak på datorn, och fastnade i två timmar i den bubblan.

Jaja! Vi tar en lunch runda sen….Kom den tiden? Nej! Men efter jobbet då?

Jo. Sagt och gjort så fick jag till en runda som blev som gunghästen som barnen hade när de var små (eller hade de en gunghäst? Hmm.). De där Strava kartorna kan bli ganska roliga i mellan åt. Det duggade dock lite men var skönt och lite ljus fanns när jag började vid 16:00 tiden.

Var en runda där jag inte tänkte på tid eller var jag skulle springa. Det bara blev så. Men det jag tänkte på annars vad målen och hur 2021 skulle kunna få bli. Tänk ett nytt mål som jag inte haft innan blev uppfyllt. Och kanske en sommar där en härlig bilsemester med frun ner i Europa blir av. Drömma är så underbart, men ännu bättre är det när de går i uppfylls.

Ha en fin dag