Men mina tankar på en hjälte som kämpar på och som också är mitt hjärta fick jag till 10 kilometer en dag i december. En bra runda altså

10 kilometer​ en dag i december

Dagen började med att ännu en dag se sitt hjärta och fru kämpa sig till jobbet på hennes lediga helg för att ta hand om om människor med covid-19. Hon är en riktig hjälte i mina ögon. Som jag alltid gör för att hjälp och peppa henne är att jag kör henne till jobbet. Så klart hämtar jag henne också.

Efter att ha fixat och donat så fanns det lite tid till att ladda batterierna. Att få till 10 kilometer en dag i december är riktigt skönt. Bra luft och blir så glad också.

Men varför blir jag det då?

Känslan att kunna röra sig i en behaglig fart framåt, lyssna på något i lurar eller bara hämta in vad naturen pratar om. Det behövs inte mätas tid, prestera bättre än förra passet eller jaga någon annans tid. Bara va här och nu och ta in allt som går att ta in.

Livet har vi bara ett. Så jag gör något med det i stället för att låta det passera orört.

Ha en fin lucia och tredje advent. 🕯🕯🕯