Ja! Göteborgsvarvet närmar sig med stormsteg. Med stora förhoppningar och lite motivation så går träningen framåt

Löpning är livet tycker jag. Fram till denna veckan har det känts jobbigt. Ingen motivation och många ursäkter. Äntligen har jag får till två rundor på en vecka.

Denna vecka blev det den första 10 kilometraren detta året. Kändes bra men fick en enorm träningsvärk efteråt. Ett kvitto på att jag inte är i form precis.

Göteborgsvarvet närmar sig med stormsteg och en del tankar går som t.ex kommer jag lyckas slå mitt rekord. Mitt mål i fjol var ju att göra det men sen blev det inställt. Nu är jag så otränad och har inte sprungit någon halvmara sedan september 2021.

I dag blev det 6 kilometer i ett härligt väder precis som i tisdags. Våren har verkligen kommit till Lund. Vilket också märktes på vädret i dag. Först vad det soligt och +2 sen kom regn och blåst och avslutades med en riktigt intensiv snög timme. Men nu är all snö borta och bara vått igen. Skåne by winter

Veckan slutade med sammanlagt 16 kilometer, vilket är lika mycket som sista veckan på 2021. Måste bli bättre på att ha mer kontinuerlig löpning så är det bara om jag ska komma någon vart.

Mitt mål nästa vecka är att minst springa 16 kilometer. Låt oss få måndag nu så vi kan kicka igång en ny härlig vecka.