En efterlängtad midsommar stundar med en del mat och god dricka. För mig är löpningen viktig innan så jag kan slappna av extra dessa dagarna

Början på veckan var seg. Extremt seg. Sannolikheten var nog att det var lite efter dyningar efter det att jag fick min första dos av Pfizers Covid-19 vaccin.

i går var dock dagen när jag fick på mig min löparskor för att komma ut en liten runda. Fick bli en snabbare och flackare 5 kilometers runda.

Blev super skönt då det inte var så varmt som i lördags när jag sprang min månads halvmara. Blev en relativt jämn runda. Jag tycker det är så extremt svårt att hålla samma fart, men det är säkert bara en tränings sak som får komma när det kommer.

I kväll kommer det också bli fem kilometer. Blir en runda med 5:an kl 5, då det var EM fotboll på tv i går så blir det i dag i stället.

En efterlängtad midsommar stundar i morgon. Då ska jag bl.a göra denna goda Rabarber spritz som jag hittade i ICAs Buffé tidning som landade i brevlådan förra veckan. Själv gillar jag alkoholfritt över med alkohol. Så jag bytte ut det mousserande vinet i receptet till Chapel Hills Sparkling Rosé (vilket jag köpte i mataffären). Som fläder saft använde jag FunLight Fläder & Citron. Så gott. Även frun och ena dottern tyckte det blev gott.

Efterlängtad midsommar stundar Rabarber spritz
Foto: Bild från expressen/Helén Pe

Hoppa ni får en super fin midsommar och kanske också får till en lite runda.