Dags att steppa upp efter studenten är över. Planen är satt hur denna vecka ska sluta. Nu är det upp till mig att den blir på detta viset.

Förra veckan var en bra vecka. Bra på det planet att jag hade planerat det inte skulle bli någon löpning. Detta för att det var student vecka och min yngsta tjejs tur att ta studenten. Själv känner jag inte mig gammal, men det känns gammalt att ha barn som slutat skolan.

Men i söndags så tyckte frun att jag skulle se till att få till en löprunda så hon kunde gå och pula lite i hemmet och jag rensa skallen efter allt ståhej. Så i går blev det 8,3 kilometer in på kontot. Riktigt skönt var det.

Nu är det Dags att steppa upp efter studenten. Veckan är planerad. I dag var det 10 kilometer som skulle springas.

Sen är det en femma på onsdags med min namne Jens, och veckan ska avslutas med en halvmaraton så att den blir sprungen i juni.

Dagen var riktigt jobbig. Efter bara fyra kilometer så började fötterna somna. Jag stannade aldrig. Det är otroligt läskigt. Är så rädd att trampa snett och stuka fötterna.

Det släppte vid sju kilometer så det varade inte hela rundan vilket var en lättnad. Blev riktigt nöjd med varaktigheten i.o.m. att fötterna somnade.

Nu väntar jag på onsdag. Behöver snacka av mig lite. Sprang inte i onsdag. Studenten tig all min tid förra veckan.

Nu är det EM fotboll och Sverige mot Spanien.

Go Sverige Go