Camping och löpning är lite som kaffe och mazariner. Passar så otroligt bra tillsammans. Så det blev lite löpning runt borstahusen denna helgen.

Helgen som passerat var jag och frun ute med vår husvagn för att få lite lugn och ro. Även njuta av hösten när den är som bäst.

Löparkläderna är alltid med när vi är med. Det kanske finns möjlighet till en runda som jag inte får missa 😉 Camping och löpning är det bästa. Blir rundor på platser som jag aldrig annars skulle ha sprungit.

Vi campade i borstahusen, så rundan började och avslutades där. Tanken blev då att springa in mot citadellet i Landskrona och tillbaka.

Väll inne i Landskrona sprang jag runt citadellet. Det var bara det att min kompass i huvudet fungerade inte riktigt så jag sprang 3/4 runt, och sen valde jag fel grusväg så jag sprang in på citadellet och blev tvungen att springa nästa helt runt för att komma ut.

När jag var på rätt bara så sprang jag längs havet. Så vackert och så rofyllt. När jag kom tillbaka så blev den totala distansen en kilometer längre än vad det var tänk. Men men! Får ju själv skylla mig.

Så denna vecka är nu avslutad med ro i själ och sinne. Ny go vecka i morgon.

Ha de gott!