Efter exakt två veckor får löpningen vad det dags att springa en ny onsdags runda med Jens nr 2. Inte alltid saker går enligt plan

Insåg precis att jag inte skrivit något sedan jag var i Köpenhamn den 6 oktober. Har blivit några rundor. Bl.a med några vänner

Ett bråkigt ben och en förkylning som trilskades men inte blev något. En sammanfattning av mina två veckor. Tråkiga sådana men nu känns det bra igen.

Denna vecka blev en ny onsdags runda men fattades gringos. En förkyld sådan fick stå över. Så jag och Jens nr.2 fick in en femma tillsammans.

Rundan var en super bra runda. Extremt uppför först 2, men sen. Var det bara att ”rulla hem” bra fart vi hade och mycket att snacka om så vi hade inte tid att kolla tempo. Sådana rundor är härliga.

Kändes riktigt skönt att äntligen få lite spring i benen. Att gå från 2-3 rundor i veckan till noll blir som att springa in i en vägg. Blir lite deppigt, men nu så!

Hoppas på ytterligare en runda denna vecka på ca 10 kilometer. Vi ska också ut och campa så blir att ta med kläderna så det blir av.

Ha en fortsatt bra vecka