I dag blev det en bra start innan semester börjar. Väldigt trögt men ack så skönt när det är gjort och duschen är gjort.

Måndag var senast som jag sprang och det var så extremt jobbigt och varmt varmt.

I går (torsdag) tänkte jag att jag skulle ut på på lunchen, men frun varnade mig att det var för varm att göra det. Så när hon frågade mig nu på morgonen om jag kunde köra henne till jobbet, så kände jag min chans. Du kör, och jag springer efter och hämtar bilen

Bra start innan semester

Så innan semestern drar i gång så var det till att köra en liten runda. Så en transport sträcka på lite mer än sex kilometer fick det bli en tidig morgon i juli. En bra start innan semester alltså.

Det sköna var att springa i lite fläktande motvind och 20-22 grader istället för 28-30 grader inär det är vindstilla.

Nu dags för sista arbetspasset, sen är det lång helg 🙂

Ni kan också följa oss på vårt husvagns konto på instagram för att följa oss under semestern. Men det ska ju ändå bli träning. Brukar bli så, men lovar inget. Är ju på väg mot målet så träningen måste underhållas trots att det är semester.

Ha en skön sommar!