Semestern startar bra. 14.6 kilometer en tidig morgon. Detta gör att hela dagen är öppen för annat roligt. Nu är äntligen semestern i gång

Min semester har börjat. Så härligt. Väntar bara på att frun ska arbeta klart sina sista dagar. Det är hennes helg att jobba. Bara att kriga på för att få en skönt lugn sen.

I går blev det en tidig transport löpning. 6 kilometer för att hämta bilen då frun skulle, så hon körde och jag sprang och hämtade bilen. Vid den tidpunkten i går var temperaturen runt 20 grader och väldigt behagligt. Detta gjorde att jag planerade att köra mitt långpass tidigt i dag.

Körde frun till jobbet. Snabbt hem och bytte om. Fyllde flaskorna. Snörade skorna och stack ut. Skulle bli en härligt långpass.

Är man inställd på hur rundan ska bli så ska man kunna ta sig igenom den. Vill du kan du!

Jag viste att starten på rundan skulle bli jobbig. Detta för att det bara skulle gå uppför i 3 kilometer. Jag löste det för jag var inställd på det. Väl uppe på höjden där IKDC ligger, så var känslan att det bara rullade ner till sjukhuset.

Stan var riktigt tom och still så här dags. Torghandlare började ställa upp, caféer var stängda och parkerna var tomma på människor. Skönt att springa i det stilla, och inte bara hela tiden i hetsen.

Hemma igen! Dags för frukost nummer två och en del återhämtning. Sen är det fortsatt förberedelser inför semestern som gäller.

Semestern startar bra. Inget att klaga på. Ha en fin dag!

Semestern startar bra