En bra lunchrast blev det i dag som en start på helgen. Nu är det bara en vecka kvar till det är semester. Längtan är stor nu

Denna vecka är det fruns lediga helg, då hon jobbar varannan helg. Brukar bara få till 2 löprundor de veckorna, men hade bestämt mig att jag skulle springa i dag och få till en tredje runda.

Gick till sängs i går med en stor tro på att jag skulle har vilja och ork att få till en morgon runda. Klockan ringer 5 här hemma.

Ack nej! Så extremt jobbigt så det blev bara en runda med hunden. Men gav mig den på att jag skulle ta en lunch runda. Sagt och gjort.

Målet var att gå ut hårt och försöka håll det. Planen gick bra i det två första kilometrarna, sen föll jag. Nej! Jag ramlade inte, men kände att jag inte kunde hålla tempot sjönk.

En bra lunchrast

Att tempot sjönk var inte planerat, men det kändes i kroppen. Mellan kilometer fyra och fem så var det så extremt jobbigt. Var ett extremt gorilla flås. Tur att jag inte passerade någon precis just där. Vet med mig att det var en de stön och stånk.

Men en bra lunchrast blev det till sist. När jag kom hem blev det några mackor och en kaffe att ta in, framför datorn då.

Helgen ser jag fram i mot något extremt. Blir till att möta vänner och kanske en glass på Lomma glassfabrik.

Ha en fin helg på er