Annandagsmilen, Rea, nya skor och löpnings lopps anmälan gjord. Nu händer det grejer här.

Då är vi inne på sista dagen på julen. På julbordet har det blivit mycket från havet, och då menar jag mycket av den typen av mat i dagarna två. Bara älskar fisk. Men fisken måste ju ”simma” i något också, vilket gör att det blir ännu roligare att äta julbordet. Hihi 😉

Visste dock att det skulle regna i dag så planen var att fortsätta att ligga på ”siffelocket”. Vaknade vid kvart över 8 i morse och hörde inget regn. Frun somnade om så jag gick upp. Med skor på och min nya löparmössa (som jag fått av barnen i julklapp) så bar det i väg. Hade redan kollat upp en viss sträcka för att komma upp i milen så det var bara att springa. Som de sista passen så startar jag med min branta backe, för att komma ner till en lägre nivå.

Annandagsmilen

Så med musiken som peppar och det ”jäv…rinamma” i huvudet att detta ska gå rullade kilometrarna på. När jag passerat 9,5km så var det segt, men med träningsdemonen i huvudet så fixade det sig. SÅ SKÖNT! Då är firsta milen utomhus avklarad. Det behövs till nästa vecka.

Me hjälp av Marathon Peters instagram flöde så fick jag nys om att det skulle gå ett Sylvester lopp i Helsingborg, så då är man anmäld till det också. Det blir mitt första lopp. Är sjukt taggad.

Som dagen i dag är, börjar all mellandags rea också. Sagt och gjort så åkte familjen till Nova Lund (shopping område i Lund) och jag dök in på Intersport. Där hittade ja de! Mina nya löpparskor. Blev dessa Gel-Kayano 21 från Asics. Värkar helt sjukt bra.

Gel-Kayano 21 från Asics
Gel-Kayano 21 från Asics

Får se om jag springer i de under sylvesterloppet eller inte. Måste springa in de först tror jag.

Vill också gener STORT tack till min fru (Träningsfrun) för all peppning och stöttning. Betyder så mycket. Du är bäst!

Ha nu en super bra fortsättning på helgen alla!