Då var andra rundan denna vecka avklarad. Fortfarande problem med tunga ben. Något måste göras och det nu, känns det som

Torsdag i dag och andra rundan denna vecka är sprungen. Vet inte som jag ska vara glad eller frustrerad. Är dock tacksam att jag kan springa. Alla kan vi inte springa. Känslan just nu är att jag också är där snart

I tisdags när jag sprang en runda så fick jag ont i insida vad, igen och känslan är precis som att benen är som betong klumpar. Extremt svåra att flytta. Körde rundan i en långsammare fart men ändå var det jobbigt.

Fick ta det vad det var. Onsdag i går och spring med gruppen skulle göras. Har en kilometer till uppsamlingsplatsen. Känner redan i benen att det fortfarande är problem. Suck! Får verkligen kämpa i dag. Har stundtals så ont att ena foten somnar.

Rundan gick lite långsammare än dagen innan, men ändå problem. Jag blir bara så trött.

Måste verkligen ta tag i detta. Mycket styrke-rehab krävs. Vet vad som måste till så det är bara att göra det. Nu är det f..n slut på denna tråkiga löparupplevelse som jag haft några månader.

Chipp Chopp! Och ha en fin dag på er..