Ja! Mycket kan man säga, men 2022 har startat lite långsammare än önskat. I så fall kan det bara bli bättre då

2022 har startat och första rundan detta året blev den 2:a dagen. Riktigt jobbig att springa den dagen. Efter att ha sprungit på nyårsafton i Trelleborg så var benen fortfarande mosiga, men det blev fem kilometer. Önskan innan jag begav mig ut vad 10. Men! Man kan inte få allt

Dagen efter blev en ”återhämtning” i form av intervaller på crosstrainern. Shit vad det var jobbigt. Varje fall om man kör utomhus intervaller på en crosstrainern. Riktigt super jobbigt var det.

Så någon träning har inte hänt sedan måndag förra veckan. Så! I dag blev det en 8 kilometers runda. Jobbig kropp att dra runt på men inga benhinnor som värkte. Så något var bra 😉

Denna vecka är planerat att köra en runda på onsdag med Jens nr 2 också. Så det blir vila tills dess. Vilket är behövligt känns det som. Ja ja! Jag vet att jag vilat en vecka, men får ta mig fram lite långsammare så inte underbenen börjar strula igen

Ha en fin vecka nu, gör något bra av den så känns allt bättre. Det ska jag göra.

Ha de!