Snart dags för Göteborgsvarvet. Förra gången stod jag i näst sista hitet. Så virtuella Varvetmilen 2021 fick fixa det. Bra jobbat RaceONE. Grym upplevelse med den appen

I går bestämde jag mig för att det skulle bli Virtuella Varvetmilen 2021.

Hade länge tyckt att det skulle vara onödigt för att jag tänkte köra Varvetmilen 2019 resultat. Men! Loggade in på Göteborgsvarvets hemsida och hittade vad jag hade för tid 2019. Det skulle jag kunna slå.

Anmäld och upplagd i RaceONE appen, så begav jag mig ut på rundan som jag bestämt mig för skulle bli varvetmilen.

Vädret var med mig. Var 20 grader när jag startade och på de minutrarna jag var ute blev det inte svalare heller.

Riktigt roligt med RaceONE appen som ger en först Start skott, sen pratande information varje 2,5 kilometer hur jag tidsmässigt ligger till de sprungna 2,5 kilometrarna. Sen är det jubel när man går i mål. Bra jobbat RaceONE.

Första 2,5 kilometer var lätta. Väldigt flackt. Sen viste jag att nästkommande 2,5 skulle bli tuffa. Bara uppför, men det skulle gå. Men efter 7,5 kilometer var det jobbigt i värmen. Men det skulle gå!

När jublet kom och jag hade passerat mållinjen så var det ett faktum. Jag hade sprungit mig in i en grupp som var 3 grupper bättre. Vilken lättnad.