Vad händer 2016 skulle kunna fråga sig?

Som en del vet så är jag en ganska nybörjare på det här med löpning. Har hållet på att springa sedan Augusti så jag känner mig väldigt grön på detta fortfarande. Jag lär mig mycket varje gång jag springer både om mig sig och vad det innebär. Får en sån skön frihets kick av löpningen som inte går att beskriva. Den måste upplevas. Att man kan peppa sig själv så mycket som jag gör.

Detta åter kommer innebära några lopp.
Lundaloppet 14/5
Göteborgsvarvet 21/5

Mitt fokus detta året ska vara träning och mat. Har som måtto att ”Skynda långsamt”. Jag kan inte lära mig att springa ett halvt maraton bara över en natt. Måste lyssna på kroppen. Efter alla små skador som jag haft så förstår jag lite mer om hur kroppen är uppbyggd, och hur den fungerar. Börjar undra vad jag gjorde på Biologi lektionen i skolan 😉

Med siktet inställt på Söndag och den löp träningen jag ska köra då med en vän, ska jag nu ta det lugnt i morgon också.

Både frun och jag har våra mål satta, och våra bloggar är uppdaterade.

Vad händer 2016