I går var det en magisk 5 kilometers runda. Det var så vackert när det vita visar sig. Snön föll lite lätt från himlen och vintern visade sig. Bara älskar det vita när jag springer

Vackert när det vita visar sig

Efter att det hade snöat hela dagen var det dags att springa andra passet denna vecka. Måndagens pass var en go 5:a, så nu var det dags att komma ut. Det bästa med i går var att det var så vackert när det vita visar sig både på himlen och på marken. Jag föredrar att springa på höst/vinter när det är svalare och lättare luft.

I morgon är det dags (om jag för tummarna loss) att köra långpass. Blir nog minst 21 kilometer runt Lund. Funderade ett tag att springa söder ut mot Staffanstorp vilket också kan bli en 19 till 21 kilometer. Men älskar mina runder runt Lund som jag springer en gång i månaden.

En halvmaraton per månad började jag med efter att jag sprang Lissabon Halvmaraton i februari 2019. Visst, funnits några månader man legat nerbäddad och varit sjuk som jag missat, men annars har jag inte missat en månad sedan dess.