Efter en go 10 kilometers runda på torsdagskvällen, så satte jag mig och skissade på denna nya blogg som kommer hackige av allt är det tänkt

Är en go 10 kilometers runda härlig eller vad. Antingen kan det bli en riktig chill runda där omgivningen vår bestämma känslan, eller kan den bli lika snabb som musiken.

Rundan för min del var i huvudet att känna efter hand hur snabbt det skulle bli. Efter första kilometern var det en wow-känsla när jag tittade på klockan och låg på 05:30 per kilometer. Efter det blev det inget tjuvtittande på klockan. Feelingen var helt fantastisk. Känslan av att öka lite mer och känslan av att känna hur benen får jobba mer och är helt underbar en sådan dag. Ett sådan här pass får mig att må bra och då blir jag glad.

Denna helg blir det inget långpass då hela familjen är hemma och det vankas första advent med mys och allt. Så ha en fin helg och rör på er på något vis i någon takt så blir ni glada ska ni se.

Ta hand om er!