Söndags häng och hälsotips

Då var det söndag och tränings dag. Nja… Det blev inte riktigt så i dag. Vi hamnade hos våra hälso coachar till vänner i Hörby för att Lotta skulle hämta lite produkter. Blev också att vår äldsta dotter fick övningsköra dit. När vi skulle hem körde de (jag satt i baksätet) mot Kristianstad istället för söder ut, mot Lund. Tur att jag märkte det. Lite långt att köra till Kristianstad för att sen körs till Lund. Hihi

Sen bar det av till mataffären för att inhandla lite till Kyckling pasta grytan som min dotter fixade. Hon är så grym i köket. Helt sjukt! Recept kommer om det önskas.

Nu har vi planerat lite löst vad det blir för mat nästa vecka. Har också funderat vad jag ska ha för ”mellis” på jobbet. Har kört min skink macka på grovt bröd nu i många år, och det konceptet känns gammalt nu. Mer Keso, Ägg, Kvarg och Banan kommer det bli.

Nu är det dags att kolla på film sen är det en ny vecka som ska behandlad!

Ha det gott!