Då har det fått en månad. En månad av semester och tystnad här. Den har varit grymt skön och välbehövlig. Husvagns folk som vi är så har jag och frun kört runt i Sverige i år också. Kolla på vårt Instagram konto för våra resor så ska ni se var vi varit

Vi bestämde att vi skulle försöka röra på oss lite varje fall, och det gjorde vi. När vi var i Karlsborg så blev det ett antal varv runt campingen varje fall. Kanske inte någon rolig löpning men det blev av.

I Mora blev det en morgon tur i fäders spår. En sjukt backig tur mot sälen upp till Mora skidstadion och tillbaka till Mora parken igen. Kan inte förstå att de kör längdåkning i dessa backar. Iom att jag var ute och sprang före frukost så styla håret och raka mig var inte riktigt vad jag ville då. Ville ju springa ?

Sedan blev det ingen löpning vecka två, men lite vandring upp till toppstugan i Åre blev det. Blev ingen löpning förrän i Söderhamn. Bilen gick i sönder så jag behövde rensa tankarna lite i 10 kilometer. Det fungerade bra varje fall.

Men sista anhalten på vår resa var Karlskrona. Här har vi varit förr och jag blev då lite kaxig. Skulle ju inte vara svårare än sist ju. Så jag byter runda. Skulle jag inte ha gjort. Eller Jo. Ska jag inte gå i gamla fotspår så måste man byta stigar ju ?. Gick ut hårt på 5:00 men insåg snabbt att jag var tvungen att sänka tempot så mina ben började brinna av smärta av alla backar. Men en plågsam 5 kilometers runda blev det ?