I dag är det sista dagen av februari och i går blev det en lång runda i form av en halvmara. I morgon är det nya månad och nya mål

Lång runda i form av en halvmara

Klockan ringde 05:30. Det låter lite drastiskt att gå upp så tidigt en lördag, men brukar köra frun till jobbet nuförtiden, så dagen startade tidigt med en bra frukost och boosta sig för en lång runda i form av en halvmara.

Vid klockan 9 var det dags att sticka ut i mina löparskor. Temperaturen hade gått från -1 (kl 05:30) till +2 och bara sol på himlen. Så magiskt.

Tanken var att köra en ny halvmara runda. Lite sydöst ner till Staffanstorp och hem igen, så efter 9km var jag vid stadsgränsen.

Nästan hela vägen ner till Staffanstorp hade jag sprungit för, men när jag väl kom in i orten, var det ny mark. Riktigt roligt att springa på nya vägar och utforska nya runder.

Efter 11,5km var på väg ut tätorten och in på Gullåkra Mosse. Första intrycket som antog mig var att det bara luktade surt. Usch. Men sen när jag väl kom in på mossen var det riktigt magiskt.

Efter att ha sprungit igenom och runt Knästorp så var jag inne i Lunds kommun igen och in i Lund och även passera 16km. Har också börjat öka farten mer och mer, och allt känns bara så bra.

Nästan hemma ser jag på klockan att jag kommer inte att nå 21.1km när jag är hemma igen. Suck! Jaja! Blev bara att springa runt i cirklar 2,5 varv så var då halvmaran gjord 🙂

I morgon är det första mars. Ny månad, ny vecka och nya mål ska börjas att tränas till. Så! Precis som de säger på mello så säger jag.

Dååååå köör vi!

Ha en fin söndag