I dag börjar påskledigheten och det startade jag med en lång fredags runda. Finns många bra starter på en ledighet. Denna är en av de.

Lång fredags runda​

I dag börjar påskledigheten. Den är så välkommen. Behöver varva ner och komma tillbaka utvilad på tisdag känner jag.

Dagen började men en mysig frukost med min käraste för att sen ta en lång fredags runda i mina löparskor. Skulle bli längre runda än va tänkt. Var ju en del snack på vägen så kom av mig hur långt vi sprungit.

Jens #2 hängde också med så det blev en härlig snackerunda. Gött att kunna snacka lite också medan man springer och inte bara lyssna på musik alltid. Där av ”lost on track” 🙂

Han som stod stilla

Så tack för sällskapet, Jensa!

Efter Tisdagens halvmara blev det bli skönt med en lugnare runda i dag. Återhämntningen efter den har gått riktigt bra! Lite imponerad själv.

Nu är det in i duschen, ner i godisskålen och sen chilla för nu är det påsk. Godis och ägg i mängder. Det är det som är påsk för mig. Synda att vi inte kan träffa släkten som vanligt även detta åt. Men men. Vi får ta i gen det ett annat år

Ha en fin påsk på er