En jobbig sommar löpning blev det i dag. Skönt efteråt men jobbigt vad det.

Med lite utflykter inplanerat i dag för att besöka lite gallerier och gårdsbutiker, kändes det inte som att det skulle bli någon löpning i dag. Inte heller när regnen började falla. Men när klockan var fyra och vi var tillbaka på campingen så kliade det i tåspetsarna. Måste bara springa innan jag somnar.

Sagt och gjort. Ut på stigen och in i skogen. Riktigt härligt. Med mörka moln i ryggen var det bara att sätta fart. När jag kom fram till backen som tar mig upp till högsta punkten var det bara att bita ihop. Den är 400m lång backe och med en stigning på 23 höjd meter. Pju! Riktigt jobbigt när man är så otränad. Rundan är 2,5 km så när jag var tillbaka på campingen så var det bara att köra ett varv till. När jag varvade började jag känna att det började komma ett håll. Men va tusan! Det går över. Men när jag sprungit 4,5 km kände att jag var tvungen att gena för att komma snabbare fram. Det gjorde så himla ont nu. Väl framme stannade klockan på 4,8 km!

Jobbig sommar löpning

Nu väntar lite vila med en tur till syrran och hennes familj!

Ha de!