En skit dag som började med att det blir ett inställt fysiskt Göteborgsvarv 2021. Nu lägger jag ner alla förhoppningar. Kämpa!

Onsdag! Härligt! Bra planer inför dagen för här ska springas månadens halvmara som jag nämnde i söndags. Så fram med gröten, blåbären och ägget till frukost. BAM!

Och så blev det lunch. Mailet kom! Inställt fysiskt Göteborgsvarv 2021. Av, va, f…n!! Och ingen återbetalning häller är möjlig! Många tankar flög igenom hjärnkontoret, men besvikelsen bestod hela eftermiddagen.

Men här skulle inte tullas på någon runda inte. Här behövde jag verkligen mitt halvmara pass så tankarna kunde skingras.

Ut kom jag men det var till att kämpa från kilometer ett. Så sjukt jobbigt. Benen orkade inte mer än fram till 16 kilometer. Huvudet hade jag stängt av sedan länge, men benen ville inte längre. Så besvikelse nummer 2 denna dagen! En riktig mög dag altså. Får vila till helgen och göra ett nytt försök till helgen då.

Men vad gör man när allt bara blir fel. Jo! Skrika F ordet och bara tar en glass.

Sen kommer det en ny dag i morgon som kommer att bli tio gånger bättre! Så jag väntar på morgondagen just nu.

Ha de gött alla där ute!