Denna vecka har blivit en allsidig vecka. När det gäller både i löpningen och annan träning

Veckan började på Friskis och Svettis här i Lund. Frun lurade på mig att följa med på ett Cirkelfys pass. Lura och lura, men vi har pratat längs att börja träna muskler så att man håller i längden. Så detta skulle vara en start till att få lite mer muskelmassa.

Men shit! Träningsvärk till torsdags. Nog ett kvitto på att jag är jätte otränad . Haha!

Onsdagen blev det löpning som vanligt, men inte vilken löpnings som helst. Det var väldigt mulet men väder apparna sa att vi skulle slippa regnet. Men! Halvvägs in på rundan så kom regnet. Var inget vinterregn så det var inte så kalt. Men vår blev vi. Väl hemma kunde jag vrida av tröjan.

Så kom lördagens runda. En runda som jag längtat efter. Även denna med min följeslagare Jens. Detta för att få till en jämn och bra runda i kroppen innan han ska springa Göteborgsvarvet nästa vecka. Jo jag vet! Jag är också anmäld, men vet inte just nu i denna stund om jag kan pga. min rehab av smalbenet.

Lördagens runda blev blåsig. Riktigt blåsig. I emellanåt fick vi en ordentlig skjuts framåt, men när vi vände blev det som att springa in i väggen.

Som visas på grafiken ovan så började banan ganska lugn för att halvvägs in, börja bestiga ett berg. Så kunde det kännas när det skulle springas 45 höjdmeter på 2 kilometer.

Vi lyckades med utgiften och rundan slutade på lite under 12 kilometer. Känslan efteråt var enormt skön.

Alltså! En allsidig vecka är nu avslutad. Så gött! Ha en fin kväll