På resans gång lär man sig en hel del. Det finns så många som har kommit längre i sin resa än en själv dom kan inspirera en.

Ja! Som ni kanske vet vid detta laget så har jag get mig den på att det ska gå att vara nybörjare och sluta med att man springer en halv marathon. Det är mitt mål.

Men hur tar man sig dit?

Ja det var frågan jag stälde mig efter jag hade bestämt mig. Kanske försent att ställa den frågan, men så blev det. Vad jag erfaras är att det finns så många i vår värld som har så mycket kunskap i detta. Där kommer internet och den social världen in. Jag har fått en bra hint från Allt om löpning hur man skulle kunna lägga upp träningen från att börja på noll.
En av alla artiklar som jag lästa av Petra Månströms är överlevnadsguide. Riktigt bra.
Snabba fötter, eller Kenth som han heter, skriver också ofta bra artiklar där han ger en sina tankar och professionella uttalande om hur saker bör fungera och fungerar. En bra artikel är den om Styrketräning för löpare. Bra tankar på hur man bör tänka på för ”om” och ”hur mycket” man bör lägga i gymmet.

Det finns så mycket att lära på sin resa. Jag har lärt mig en hel del om att skynda långsamt och hur man bör tänka på mat före och efter träning. Jag lär mig hela tiden och jag är dom en svamp just nu. Just i detta nu så snöar det här i Lund och nu är det dax att lära sig om vinter löpning.

Alla kan springa har jag förstått. Då börja du också. Finns inget mer rofyllande  för kroppen.

Ha en skön söndag!