Vaknar och inser att jag är dagens medlem i Spring klubben. Vilken ära. Ganska coolt också kan jag tycka.

De senaste dagarna har jag och dessa typer varit nära vänner

Inga roliga vänner, men någon gång är det ens tur. Med feber och dunkade huvudvärk och en känsla inom bords som skriker ”JAG VILL UT OCH SPRINGA” så är det ganska tråkigt att bara ligga i sägen och ta det lugnt. Hatar att vara sjuk.

För ett år sedan började jag prenumerera på magasin spring. Och det ångrar jag inte. Har fått många bra tips och även roligt att följa andras erfarenheter. Men dessvärre fanns det inte mer pengar i kassan till årsskiftet 2015/2016 så under våren var det från min sida väldigt tyst. Visste docka att deras mål var att få i gång det igen i någon form. Så i August händ det. Det skulle bli en medlems tidning, så jag signade får ett år, och nu är tidningen tillbaka. Tjockare och snyggare. Härligt.

Klubben har för det mästa en dagens medlem och det ör något och den bästa lösningen där är. Från bästa eliten till mig. Så bra läsning. Vaknade upp till att det låg ett mail från BG (ordförande i klubben och eldsjälen) ”Då bar det din tur i dag Jens att vara dagens medlem” Wow! Riktigt häftigt! Gå in och läs här vet jag! 😉

Dagens medlem

Ha en fortsatt trevlig helg så ser vi fram mot en helt orörd vecka nästa vecka som vi sätter tänderna i!

Simma lugnt