Efter feber och huvudvärk så var det åter dags att ta tag i träningen. I går stod det Alternativ träning på schemat, så ride on!

När värktabletter och förkylnings kurerna åter är ett minne blott är det åter dags råda bot på den där lat masken som kommit. Tanken var att sticka ut på ett litet lätt och härligt löppass ute i höst kvällen, men Lotta fick mig på andra tankar. Det skulle bli ett kombipass på Friskis med först cirkelgym i 30 minuter för att sen hoppa på spinning cyklen i ytterligare 30 minuter. Ska man göra någon form av gruppträning så ska man göra detta. Både core och konditions träning i ett.

Men Alternativ träning! Är det bra? Ska man tänka på att ha det med bland sin löpträning? Jag tror på alternativ träning. Det får min kropp att bli starkare i många andra delar där inte löpningen kan hjälpa mig att få en komplett träning. Jag tror också på att benen och alla leder som används i löpningen behöver ”vila” något  pass också. Själv gillar jag styrketräning och Indoor Walking. Spinning har jah börjat med lite denna hösten, då Lotta har sporrat mig att hänga på. Måste köpa ett par spänningskor bara.

I dag är det Ooonsta, så vi Uuunar oss något bra i dag. Träning kanske 😉

Ha en skön dag!