Ship Shop som vi säger. Här är jag. Länge sedan sist. Inom löpning har det hänt mindre än vanligt, men livet tuffar på.

Nu var det längesedan det blev något skrivet här på bloggen, men jag har inte övergivit den. Bara varit mycket av annat än löpning.

Min sida/sträckning i benet så har varit seg men känns som att den är 97-99% okey. Men har svårt att ligga på i löpningen för att jag är rädd för att det ska blossa upp igen.

I mars köpte jag istället en cykel som används i mellan åt. Fick bl.a känna på att cykla min halvmara runt Lund på cykel med min käraste. En riktigt härlig runda (vilket jag redan viste) men sett från ett annat perspektiv.

Halvmara på cykel

Renoveringen har också stått på schemat. Gå upp och ner från stegar och stolar, så en viss träning har ju ändå blivet utförd. Två rum är gjorda och allt är klart. Får vänta någon vecka till innan hallen ska på en makeover

Visa löpning har jag fått till ibland, men cykeln och ett nytt årskort på Friskis & Svettis i Lund så har det blivit lite alternativ träning. Även crosstrainern hemma har fått jobba.

Förra veckan fick jag både till en 6 kilometers runda men även 10 kilometer. Onsdagsrundorn har varit få men närmade blivit av så har fem kilometer känts korta för vi har haft mycket att snacka om.

Femma klockan fem

Tian i lördags kändes så himla skön att få till utan smärta eller känningar. Lyckan är total. Denna vecka. Ska jag få till en tia till är tanken. Ska bli så gött.

Hoppas ni får en fin vecka.

Ship shop