Dagen i går innehöll en ny runda med extra allt. Tänker definitivt köra denna igen. För att maxa upplevelsen så måste solen skina.

Gårdagen var en riktigt bra dag. En dag som startade med en mysfrukost med bästa frun. Sen blev det till att agera körskollärare i 2,5 timme. Vi körde både hit och dit. Men slutet på rundan vi körde gick längs Dalby Söderskogs nationalpark. Lite märkligt att vi hamnade här 😉 Här hade jag ju tänkte springa senare, så var tvungen att reka lite

Väl hemma efter allt körande var det dags för uppladdning inför kommande runda

Uppladdning

Måste ju ha bra med energi i kroppen. Efter denna goding så var det dags att göra fler ärende och hemma igen kl 18 så var det dags att förbereda mig för att komma ut.

En kvart senare så var jag ute. Var så härligt att ÄNLIGTEN komma ut efter veckans 5:a och 10:a. Med lätta steg, sol i ryggen och med ett sinne att detta skulle bli härligt. Inget träningspass utan bara en runda att springa.

När jag hade kört 6 kilometer bara rakt fram vilket är sträckan mellan Lund och Dalby, så började upplevelsen i resan. Se tillbaka på var man kommit i från och se Lund där långt borta. Härligt

Nu skulle jag börja börja min resa tillbaka, men inte samma väg, utan först längs med Dalby Söderskogs nationalpark och sen upp mot Sjöstorp. Smala men vackra landsvägar. Det är lättare att ta in att kunna springa är en enorm gåva när jag får uppleva denna utsikt, väder och känsla.

Precis i utkanten av Sjöstorp passerade jag Norregårdens Fågelfrö. Är ju inte så mycket för fågelfrö, men såg att de sålde egen honung. Hit ska jag definitivt åka upp någon dag. Älskar honung.

Jaja! Men jag sprang vidare och upp mot Billebjer naturreservat. Har aldrig varit här men gud vad vackert. mängde med vitsippor så här års, och en super vacker skog. Ganska brant uppför men väl uppe och inne i skogen så fylls själen till bredden med lugn.

Två kilometrar senare så var jag i Hardeberga By. Här finns en skola, kyrka och några hus är känslan när jag passerar igenom på 2 minuter. Ja! det är inte stort men ligger jätte fint på höjden. Att ta sig hit har varit en sammanlagd stigning på 75 höjdmeter. Men väl här är det så vackert. Ser Öresundsbron, Lunds domkyrka och t.o.m. gamla Barsebäck väldigt klart trots disen.

Nu var det i stort sett bara 3 kilometer nedför och hem till min gata i stan.

Så ”summan av kardemumman” blev en ny runda med extra allt, så våga att utforska nya sträckor. Helt värt det för kropp och knopp.