Mars 2020 kommer hamna i historieboken. Nästan ingen träning och en sjukt seglivad förkylning som inte har velat ge med sig till hundra procent. Dock inte någon covid-19, vilket man kan vara glad för

När inget blir som man vill och tänkt. Mars månad kommer skrivas in in min historia varje fall.

Första vecka. I mars började huvudvärk, halsont och snuva. Fick jobba en dag hemma för ”det gör över ju”. Nej! Fick sjuka mig två dagar innan jag kunde jobba igen, fast på distans då.

Även vecka två fick jag jobba hemma för att jag kände mig inte riktigt 100 ännu. Sen började all Corona upptrappning, och här var man sjuk i en vanlig influensan så varför klaga.

Vecka tre och fyra var det bara att fortsätta jobba hemma och försöka bli av med det sista av halsont som fans kvar, samtidigt som vi bestämde på jobbet att vi jobbar hemma.

Nu har jag börjat jogga/springa lite, men shit vad jobbigt det är. Så mycket som kan raseras av sin kondition bara på tre veckor. Har börjat med 3, 4, 5 och 6 kilometers rundor så smått, men det är sjukt vad det tar i mot.

Det positiva är att våren kommit till Lund. Det är riktigt härligt. Får hoppas att April visar samma väder, så det inte blir typiskt april väder för mars 2020 kommer hamna i historieboken.