Utlåtandet jag fick var inflammation i Pes anserinus (gåsfoten). Detta kan bero på en överansträngning i muskelfästet när jag tränat. Vilket kanske kan betyda att jag går får hårt på min träning

Efter att ha haft ont en längre tid på insidan, precis nedanför knäskålen, har jag nu äntligen tagit mig tid att besöka sjukgymnasten. Efter all undersökning så var inget sönder eller skadat. Det var en lättnad. Utlåtandet jag fick var inflammation i Pes anserinus (gåsfoten). Detta kan bero på en överansträngning i muskelfästet när jag tränat. Vilket kanske kan betyda att jag går får hårt på min träning. Man vill mycket när man är nybörjare, men man får ta den tid det tar. Skynda långsamt.

Detta medför att min löpning får vila tillsvidare, men jag får cykla och gå. Nu blir det att lägga om träning till Indoorwalking och Spinning med styrketräning där det inte gör ont i knät. Detta för att bebehålla och öka konditionen medans inflammationen självläker.

Men i dag är det vilodag och även i morgon. Så på torsdag är det IndoorWalking som gäller!

Skynda långsamt. Vill man någonstans så går det att ta sig dit. Bara en själv som stoppar sina drömmar.

Ha en skön kväll på er!