Veckan och vilodagen lider mot sitt slut och i morgon gäller det. Blir det något halvmaraton i Köpenhamn eller?

Med två dagars vilodag så blev det lite träning i torsdag. Backintervaller stod på schemat då. Med en lugn uppvärmnings runda på 1,5km bar det då dags för mina första backintervaller någonsin. Blev 5x100m. Roligt, jobbigt och en träningsform som får mig att få fram den där djävlen i sig, når man inte orkar mer, så kör man en till. Härligt efteråt, men kanske inte just i stunden. Sen slutade det med 3km jogg hem.

Halvmaraton i Köpenhamn eller

I går blev det en liten runda på fem kilometer med fart ökningar mellan varje kilometer. Men torsdagens backintervaller kändes fortfarande. Körde  6 – 4 – 6 – 4 – 5min/km riktigt roligt. Mellan tredje och fjärde kilometern var jag matt. Fick en tanke en gång att gå i stället, men va tusan! Det kunde jag ju inte göra.

I dag är det vilodag med OS på tv. Med en supergod pasta låda med kyckling, kalkonbacon, svamp och blåmögelost sås så var det bara att njuta av slutet av denna dag och helg.

Pastalåda med Kyckling, kalkonbacon, svamp och grönmögelostsås
Pastalåda med Kyckling, kalkonbacon, svamp och grönmögelostsås

Det var lite undermedvetet att detta var en kanon bra laddning inför 15km rundan i morgon. Börjar tvivla lite på mig själv faktisk. Klarar jag det i morgon? Jaja! Vi får se i morgon.

Ha en fortsatt skön kväll