Jobb, fysioterapeut besök och helg, men först fredagsfys före fredagsmys.

Dagen började bra. Efter frukosten var det dags att starta datorn för att jobba. Sen var det dags att ta stadsbussen in till stan för att träffa Jo min Fysioterapeut på Capio citykliniken här i Lund. Ett möte som jag ”längtat” efter för att få domen vad som är fel med mig.

Domen blev

  1. Medialt tibiasyndrom (benhinneinflammation)
  2. Stram i lårets faramsida
  3. Stram i lårets utsida (tractus)
  4. Stram i höftböjaren
  5. Smärta i fibula (vadbenet)
Fredagsfys före fredagsmys
Domen blev bl.a benhinneinflammation (medialt tibiasyndrom)

Ja om jag själv summerar i hop det så är gubben stel som en pinne, men bara i höger benet. Alltså träben *ASG* Nu har jag fått övningar som ska sträcka ut muskler och fästen. Hon tyckte att om jag inte har ont när jag tränar så kunde jag fortsätta på det spåret jag hade börjat med. Min ”rehab träning” var alltså bra och förnuftig. Så nu kör vi. Jag ska köra Göteborgsvarvet. Det är en sak dom är biff.

Efter att jag stängde datorn för denna veckas arbete, så var det träning som gällde. Fredagsfys före Fredagsmys. Fys och fys. Blev löpis och jag som höll i gång i 70 minuter. Super nöjd efteråt. Nu är det helg!

Ha en skön Fredag på er!