Glutenfria Bönbullar
Dessa glutenfria bönbullar innehåller inget mjöl och gillas av alla till frukosten. De är baserade på vita bönor och är riktigt goda. Prova du också vet ja
Ingredienser
- 1 pkt Stora vita bönor
- 3 Ägg
- 2 msk Fiberhusk
- 2 tsk Sötströ
- 2 tsk Bakpulver
- 2 msk Äppelcidervinäger
- Salt
- 1 ägg
- Vallmofrö
Instruktioner
- Ställ ugnen på 200 grader
- Låt de vita bönorna rinna av
- Mixa alla ingredienser till en jämn smet. Det kommer bli en kletig deg av det.
- Låt sväll i 5 minuter
- Degen kommer att ge 6 frallor. Ett tips är att forma frallorna med vatten på händerna så fastnar inte degen.
- Pensla frallorna med ett uppvispat ägg och strö över vallmofrö.
- Dags att grädda i ugnen. Ställ plåten i mitten och grädda i 20-25 minuter.
Håll tillgodo med dessa glutenfria bönbullar med smör och ost. Något som jag bara älskar.
Lämna ett svar