Bestämde mig att prova göra en glutenfri müsli med low carb tema i dag. Blir till att prova den i morgon. Men fick också tränat i dag.

Dagen började med att inse att jag glömde en sak i husvagnen som jag behövde. Så tråkigt. Jaja, bara att bita i hopa och fixa det.

Men innan jag var tvungen att köra dit en snabbis så var det dags för frukost. Vilket nog är den bästa måltiden på dagen tror jag. Blev ett ägg och en talrik naturell yoghurt med müsli. Medans jag åt min frukost hade jag satt in en ny müsli i ugnen som skulle rostas lite. En helt glutenfri müsli. Vad jag använt var.

  • Havregryn, bovete & hirsflingor som bas
  • Solroskärnor, pumpakärnor, linfrön, hasselnötter & mandel
  • Vatten och olja

Och sen in i ugnen i 15 minuter i 200 grader. I morgon ska den provsmakas riktigt till frukosten. Längtar! Har skrivit ett bättre utförligare recept på min recept sida om den osötade glutenfria müslin

En glutenfri müsli


Innan lunch han jag ned ett ben & mage pass på gymmet som inledde 30 minuter Power Walk. Så gött.

Nej nu är det dags att vila ögonen lite innan morgondagens student förberedelser börjar.

Ha de

/Jens